И трите камери на невероятния Mi 11 Ultra  поддържат 8K

...
И трите камери на невероятния Mi 11 Ultra  поддържат 8K
Коментари Харесай

Mi 11 Ultra – новият флагман на Xiaomi е истинско кино студио


И трите камери на невероятния Mi 11 Ultra  поддържат 8K 24fps видео
(снимка: Xiaomi)

Xiaomi разшири своята гама от смарт телефони с няколко нови модела Mi 11, водещият от които е флагманът Mi 11 Ultra. За него компанията споделя, че революционизира фотографията и видеографията при смарт телефоните

Mi 11 Ultra бележи главен стадий в професионалната смарт телефон снимка и видеография, като продължава пионерското завещание на Mi 10 Ultra. Решението, основано за най-големите запалянковци, включва най-хубавата до момента тройна камера на професионално равнище от Xiaomi, мощна мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 888, четворно объл 120Hz AMOLED екран и още веднъж „ революционно ” 67W жично и безжично турбо зареждане (до 100% за 36 минути).

Четворно заобленият 120Hz AMOLED екран предлага близо до същинското преживяване
(снимка: Xiaomi)

Mi 11 Ultra е освен същинско кино студио с джобни размери, само че и първокачествен флагман с всички функционалности, нужни, с цел да удовлетворят и най-взискателния консуматор. И трите камери на телефона поддържат 8K 24fps видео, като обезпечават чудесно качество на картината и тъкмо, динамично възпроизвеждане на светлината и сенките.

Дисплеят предлага близо до същинското преживяване при гледане с Dolby Vision, HDR10 + и поддръжка на 1,07 милиарда разнообразни цветови оттенъци. Mi 11 Ultra разполага и с уникален 1,1-инчов AMOLED заден екран, който е непрекъснато включен и разрешава на потребителя да следи своите вести, да пресъздава селфи фотоси и други

Новият Mi 11 Ultra е същинско кино студио с джобни размери
(снимка: Xiaomi)

Mi 11 Ultra удостоверява способността на Xiaomi да иновира, бележейки пробиви в редица основни смарт телефон технологии – от камерата до зареждането. Устройството също е самоуверен опит във връзка с формата на смарт телефона – Ultra има футуристичен тип, който не може да се сбърка с нещо друго.

Mi 11 Ultra ще се предлага в два цвята: Ceramic White и Ceramic Black
(снимка: Xiaomi)

Новият Mi 11 Ultra ще се предлага на пазара на целесъобразна цена на дребно, започваща от 1199 евро за вид със 12GB RAM и 256GB непрекъсната памет, в два цвята: Ceramic White и Ceramic Black.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР